De wereldbol in je muis: Google Earth

<- klik

Soms zijn zaken zo geniaal, goed bekend, maar mag niet ontbreken in deze lijst. Ga je op vakantie, wil je weten hoe de Golden Gate Bridge eruit ziet? Installeer deze tool en er gaat een wereld voor je open.

µTorrent, de kleinste torrent cliënt

Download al je bestanden met dit programmaatje. Werkt perfect! Installeer en zoek dat wat je wilt downloaden op: http://torrentz.eu/

en µTorrent (spreek uit als muTorrent) doet de rest!

Colorpic

Colorpic, welke kleur heeft een bepaalde afbeelding of website of noem maar op. Het pipetje zuigt gewoon de kleur van de achterkant op. Alle kleurnummers overzichtelijk weergegeven. Gewoon gratis!

Eerste hulp voor de computer: Hiren's Bootcd

 

Is je computer gecrashed, wat is er aan de hand??? Dan heb je Hiren's Bootcd nodig. Al jaren maakt Hiren een cd met de laatste utilities en tools om je systeem weer op orde te krijgen. Hulde voor zijn Bootcd! Stop de cd in je lade en start je computer. De cd heeft een eigen operating systeem en alles draait vanaf je cd. Alleen als je PC in de fik staat, is er niks meer aan te doen voor de rest Hiren's Bootcd!

De cd bevat diskmanagers, antivirus, defraggers, partitionmanagers, diskclones etc. etc. etc. Is je CD-rom kapot, geen nood! Hiren geeft zelfs de mogelijkheid om vanaf USB op te starten.

Hier download je de laatste Hiren's Bootcd

Hier download je de laatste Hiren's BootUSB

 

Primo PDF, gewoon, goed, gratis PDF

Maak je eigen PDF'en van hoge kwaliteit.Hoe? 

1) Installeer Primo PDF.
2) Als je een PDF wilt maken, ga je gewoon printen. Je selecteert niet je printer, maar PrimoPDF.

Simpeler kan niet!

Notepad++

De geweldige text-file verwerker. Schrijf SQL, HTML, PHP of gewoon platte text. Het is geen moeite voor deze editor. Alle tags worden herkend. Erg makkelijk en bovenal gratis! tool.

mp3tag In één klap al je mp3's taggen

<- klik!

Superhandige tool om in je mediaspeler je mp3's te vinden en in te delen. Haal de originele tags van internet van bijvoorbeeld amazone. Je krijgt het jaar, het genre, de duur, het album en ga zo maar door van de speciale cd databases.

 

Hier download je MP3tag

 

Total Commander 100x handiger dan Windows explorer

Doordat je direct twee schermen tot je beschikking hebt, kan je meteen bestanden overschieten van de ene naar de andere kant. Je kan met de schermen ook FTP-verbindingen maken, dus ook je files op het web beheren. Met de ingebouwde editor kan je textfiles bewerken en bekijken. Zippen en unzippen of rarren het gaat met 1 druk op de knop!